Allt är en judisk konspiration

Nu är debatten om Frälsningsarméns rätt till statsbidrag i Norge uppe igen. Anledningen är att FA anses diskriminera homosexuella och ogifta par som lever i samboförhållanden eftersom dessa inte kan få ledaruppdrag i samfundet. Enligt de norska reglerna borde väl Vänsterpartiets bidrag ha dragits in när de uteslöt Göran Eurenius ur partiet? Jag har iaf lite svårt att se skillnaden i fallen.

Och nu har iranska forskare bevisat det vi klarsynta har misstänkt i flera år: Harry Potter är bara en del av den sionistiska konspirationen!

KG Hammar valde att inte hålla tal på förintelsens minnesdag, med hänvisning till "offrens barbariska angrepp på civila Gazabor" (ja, eller något liknande). Hammar ansåg sig olämplig som talare på minnesdagen för förintelsens offer.
Mer om antisemitism: Dagen, Dagen, Dagen, svd (Per Gudmundsson)

Dessutom har vi ju SSPX, nu ryktas det i Vatikanen att SVT utsatt dem för ett fult trick: svd, Dagen, TV4

Israelmanifestationen i Malmö avbröts som bekant av motdemonstrationer. Nu protesterar Judiska centralrådet mot att det inte var motdemonstrationen som stoppades. 

Kommentarer
Postat av: rudolfo

hejsanKanske lite skillnad mellan att särbehandlas på grund av att man valt att vara med i en porrfilm och att födas som homosexuell...

Men visst kan det vara kul att diskutera vad diskriminiering innebär och inte minst vaför det är så förfärligt att vara med i en porrfilm.2009-02-06 @ 15:12:27
Postat av: morrison

Fast det handlar inte om att födas som homosexuell, utan att leva i samboförhållande som ogift.

2009-02-07 @ 10:35:00
URL: http://morrison.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0